A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++

Térség tagjai CTO - Apple APP Store + Google Play -


magyar, Hungarian - Hungary,
: CTO Magyarországon, Hungary
Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Slovenian, Slovak, Serbian, Swedish, spanish, romanian, Portuguese, Russian, Italian, Norwegian, German, Hungarian, Polish, Chinese, Japanese, Croatian, Dutch, hindi, Greek, French, Finnish, danish, Czech, Bosnian, Bulgarian, belarusian, english, Albanian,
Főoldal - Térség tagjai CLOUD 2.0 céloldal - Térség tagjai
Ronald Aai profilja:

Ronald Aai
1977-ben Malajziában született Ronald Aai.
Öt éves Ronald először az apja irányítása alatt lépett be számítógépes programozásba.
15 éves korában Ronaldot felkérték, hogy programozza az egyik vírusvédelmi szoftver egyik változatát a DOS számára. A fiatal Ronald nagy érdeklődést váltott ki az internet iránt.
1996-ban mindössze hat hónap alatt létrehozott egy online közösségi hálózatépítő rendszert.
Az Internet technológia korai napjaiban a Malajziai Védelmi Minisztériummal (MINDEF) dolgozott. Ugyanakkor egy több tucat Anyagi Erőforrás-tervező (MRP) alkalmazottat vezetett a Perodua-ban, a Malajzia legnagyobb autógyártójában.
2000 elején személyes szenvedélye és a mobil eszközök ismerete visszatért Argentínába, majd vissza Dél-Koreába. Itt álltak a Samsung, a Sewon és az LG.
Néhány évvel később együttműködött a dán mérnökökkel a Skyworks, Sagem és Wavecom chipset platformok (Research & Development) fejlesztésében.
2003-ban ő volt a Shenzhen egyik nagy mobiltelefongyártójának technológiai igazgatója. A Sony, Motorola, stb. Mobiltelefon-gyártók modelljeinek fejlesztésében volt fontos.

2004-ben saját okostelefon- és szoftverfejlesztő cégét, Maxitech-et alapította. A Maxitech több tucat díjat kapott az Egyesült Államokban és Ázsiában elért kiemelkedő technológiai eredményekért. Több mint 50 millió felhasználó használt egy virtuális játékkonzol platformot, amelyet kifejlesztett, amit a Corous360 Pte Ltd szerezte meg, amelynek székhelye Szingapúrban található.

Szingapúrban Ronald és csapata 2017-ben alapította meg a mobil technológiát (fintech) és később a Bit Beta Pte Kft. Alapítását.
Röviddel ezután a csapat felkérést kapott arra, hogy Monero után egy másik, mobileszközökhöz való blokkoló platformot alakítson ki. Ronald és csapata az AURAE első elosztott technológiájának (DLT) kifejlesztésével dolgozott ki, hogy kihasználja a mobil eszközök potenciális számítási, hálózati és tárolási kapacitását.
A csapat úttörője volt a SWARM memória és a SHOUT protokolloknak, amelyek mind a negyedik generációs béta-béta rendszer (BBS) kulcsfontosságú technológiái.
A Bit Beta System (BBS) Ronald jövőképe egy igazán decentralizált mobilblokknak. A Bit Beta System (BBS) a világ egyetlen, rendkívül gyors, mobil eszközökhöz (intelligens telefonok, IOT-eszközök stb.) Tervezett blokklánc-hálózat.

A hálózat lehetővé teszi a felhasználók és a vállalkozások számára, hogy valós idejű eszközalapú, stabil valutákat használjanak a globális tranzakciók cseréjének közegeként, anélkül, hogy magas bróker- és árfolyamköltségekkel járnának.