Cloud 2.0 (CloudToken)-partners kunnen deze website gebruiken met hun gegevens en hun Referral-Code. +++ Info +++ Cloud 2.0 (CloudToken)-partners kunnen deze website gebruiken met hun gegevens en hun Referral-Code. +++ Info +++ Cloud 2.0 (CloudToken)-partners kunnen deze website gebruiken met hun gegevens en hun Referral-Code. +++ Info +++ Cloud 2.0 (CloudToken)-partners kunnen deze website gebruiken met hun gegevens en hun Referral-Code. +++ Info +++ Cloud 2.0 (CloudToken)-partners kunnen deze website gebruiken met hun gegevens en hun Referral-Code. +++ Info +++ Cloud 2.0 (CloudToken)-partners kunnen deze website gebruiken met hun gegevens en hun Referral-Code. +++ Info +++ Cloud 2.0 (CloudToken)-partners kunnen deze website gebruiken met hun gegevens en hun Referral-Code. +++ Info +++ Cloud 2.0 (CloudToken)-partners kunnen deze website gebruiken met hun gegevens en hun Referral-Code. +++ Info +++ Cloud 2.0 (CloudToken)-partners kunnen deze website gebruiken met hun gegevens en hun Referral-Code. +++ Info +++ Cloud 2.0 (CloudToken)-partners kunnen deze website gebruiken met hun gegevens en hun Referral-Code. +++ Info +++ Cloud 2.0 (CloudToken)-partners kunnen deze website gebruiken met hun gegevens en hun Referral-Code. +++ Info +++ Cloud 2.0 (CloudToken)-partners kunnen deze website gebruiken met hun gegevens en hun Referral-Code. +++ Info +++

Ruimte voor leden CTO - Apple APP Store + Google Play -


Nederlands, Dutch - Suriname, Netherlands Antilles, Netherlands,
: CTO Holland, Nederland, Holland, Netherlands
Swedish, belarusian, Vietnamese, Turkish, Czech, Thai, spanish, Slovak, Slovenian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Ukrainian, Norwegian, Dutch, Croatian, Japanese, Italian, Hungarian, hindi, Greek, French, Finnish, english, German, danish, Chinese, Bulgarian, Bosnian, Albanian,
Thuis - Ruimte voor leden CLOUD 2.0 bestemmingspagina - Ruimte voor leden
Het profiel van Ronald Aai:

Ronald Aai
In 1977 werd Ronald Aai geboren in Maleisië.
De vijfjarige Ronald ging voor het eerst computerprogrammeren in onder leiding van zijn vader.
Op 15-jarige leeftijd kreeg Ronald de opdracht om een ​​van de eerste versies van antivirussoftware voor DOS te programmeren. De jonge Ronald ontwikkelde een sterke interesse in internet.
In 1996 creëerde hij een online site-systeem voor sociale netwerken in slechts zes maanden tijd.
In de begintijd van de internettechnologie werkte hij samen met het Ministerie van Defensie van Maleisië (MINDEF). Tegelijkertijd leidde hij een team van tientallen medewerkers van Material Resource Planning (MRP) bij Perodua, de grootste automaker in Maleisië.
Begin 2000 bracht zijn persoonlijke passie en kennis van mobiele apparaten hem terug naar Argentinië en vervolgens terug naar Zuid-Korea. Stations hier waren Samsung, Sewon en LG.
Enkele jaren later werkte hij met Deense ingenieurs aan de ontwikkeling van Skyworks, Sagem en Wavecom-chipset-platforms (Research & Development).
In 2003 was hij Chief Technology Officer voor een grote fabrikant van mobiele telefoons in Shenzhen. Hij was instrumenteel in de ontwikkeling van modellen voor de fabrikanten van mobiele telefoons Sony, Motorola, enz.

In 2004 richtte hij zijn eigen smartphone- en softwareontwikkelingsbedrijf Maxitech op. Maxitech heeft tientallen onderscheidingen ontvangen voor uitstekende technologische prestaties in de VS en Azië. Meer dan 50 miljoen gebruikers gebruikten een virtueel gameconsole-platform dat hij ontwikkelde, dat vervolgens werd overgenomen door Corous360 Pte Ltd, met het hoofdkantoor in Singapore.

In Singapore richtten Ronald en zijn team in 2017 een bedrijf op dat zich aanvankelijk concentreerde op mobiele technologie (fintech) en later op de oprichting van Bit Beta Pte Ltd.
Kort daarna werd het team gevraagd om na Monero nog een blockchain-platform voor mobiele apparaten te ontwikkelen. Ronald en zijn team hebben AURAE's eerste Distributed Ledger Technology (DLT) ontwikkeld om te profiteren van de potentiële computer-, netwerk- en opslagcapaciteit van mobiele apparaten.
Het team was een pionier in het SWARM-geheugen en SHOUT-protocollen, die beide sleuteltechnologieën zijn van het bit-bèta-systeem van de vierde generatie (BBS).
Het Bit Beta System (BBS) is de visie van Ronald voor een echt gedecentraliseerde mobiele blockchain. Bit Beta System (BBS) is 's werelds enige ultrasnelle blockchain-netwerk dat is ontworpen voor mobiele apparaten (smartphones, IOT-apparaten, enz.).

Het netwerk stelt gebruikers en bedrijven in staat om real-time, stabiele valuta's in real-time te gebruiken als ruilmiddel voor wereldwijde transacties, zonder hoge bemiddelings- en ruilkosten.