bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++

CLOUD 2.0 (Cloud Token) MERCHANT PROGRAM (Programi i Merchant) / POS (Pika e makinës së shitjes) CTO - Apple APP Store + Google Play - Tregtarët fitojnë 1% direkt në programin CLOUD-MERCHANT (nuk ka tarifë transaksioni për të përdorur rrjetin tonë të pagesave përmes makinave POS), zyra e shitjeve do të marrë pjesën tjetër.


shqiptar, Albanian - Albania,
Me Cloud-Merchant, tregtarët mund të pranojnë pasuritë dixhitale si një mjet pagese. CloudToken (CTO) mund të merret kudo për mallra dhe shërbime përmes sistemit POS.: Imagjinoni, një partner ka bindur 10 tregtarë që përdorin programin CLOUD MERCHANT. Secili tregtar ka 200 transaksione në ditë përmes makinës POS. Partneri merr 0,5% për transaksione. Kjo është e ardhura reale e mbetur. CTO Shqipëri, Albania
Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english,
Shtëpi - CLOUD 2.0 (Cloud Token) MERCHANT PROGRAM (Programi i Merchant) / POS (Pika e makinës së shitjes) Faqe e uljes CLOUD 2.0 - CLOUD 2.0 (Cloud Token) MERCHANT PROGRAM (Programi i Merchant) / POS (Pika e makinës së shitjes)
CLOUD MERCHANT / POS MACHINE

CLOUD MERCHANT në lidhje me sistemin POS është një zgjidhje gjithëpërfshirëse në të gjithë botën për tregtarët që duan të pranojnë pagesa në monedhë kriptosh.


Shumë tregtarë aktualisht nuk pranojnë asete dixhitale. Një arsye për këtë është nevoja për të shkëmbyer monedha dixhitale sa më shpejt të jetë e mundur përsëri në monedhën FIAT për arsye të likuiditetit.

Si funksionon programi i tregtarit CLOUD MERCHANT:

Partnerët / anëtarët mund të regjistrohen si tregtarë (shërbime dhe mallra). Tregtarët duhet të kalojnë përmes një procesi Njohja e Klientit tuaj (KYC). Tregtarët e aprovuar do të marrin ose një makinë POS (pika e shitjes) ose thjesht përdorin telefonin e tyre të rregullt celular.

Tregtarët marrin të ardhura shtesë nga përpunimi i pasurive kryesore dixhitale të pranuara të klientëve. (ETH, BTC, LTC, BCH, CTO ...).
Partnerët / Tregtarët që regjistrojnë tregtarë shtesë do të marrin një shpërblim në shitjet e krijuara të tregtarëve të tyre të rekomanduar.


Kur klientët paguajnë për mallra / shërbime me asete dixhitale, aktivet dërgohen në CLOUD 2.0 RIBBONS / OTC (Over The Counter) për shndërrim të menjëhershëm. Tregtari mund të zgjedhë sa përqind e shitjeve të tyre përmes RIBBONS / OTC duhet të këmbehen drejtpërdrejt në monedhën e tyre amtare dhe të dërgohen menjëherë në llogarinë bankare të tregtarit. Gjithçka bëhet automatikisht.

Tregtari merr tarifë prej 1%, partnerët / anëtarët që rekomanduan tregtarin të marrin 0.5% dhe 0.5% shkon në kompani.
Tregtarët gjithashtu mund të veprojnë si një pikë e parave të gatshme dhe të shesin ose tregtojnë monedhat kriptale dhe CTO (për shembull, të dhënat CTO për përdorimin e Cloud 2.0 SimCard). Përsëri, Tregtarët fitojnë në tarifat që rezultojnë.

Vetëm përdoruesit / partnerët / anëtarët e Cloud 2.0 mund të marrin pjesë në sistem. Në 3 vitet e ardhshme, do të ngrihet një rrjet botëror me 20 milion tregtarë.
Pse një makinë Cloud 2.0 POS?
 • Përveç monedhave dixhitale dhe transaksioneve Fiat, sistemi POS gjithashtu mbështet informacion me pakicë, menaxhimin e inventarit, menaxhimin e porositjeve, madje dhe programe të shpërblimeve të marketingut dhe besnikërisë.
 • Kjo është zgjidhja gjithëpërfshirëse për shitësit me pakicë globale që duan të pranojnë cryptocurrency.
 • Cloud 2.0 pranon asetet dixhitale si një mjet pagese.
 • CloudToken (CTO) mund të pranohet kudo për mallra dhe shërbime.
 • Transaksione të menjëhershme falë teknologjisë më të shpejtë të blockchain të gjeneratës së 4-të.
 • Emetimi dhe blerja e pasurive dixhitale.
 • Mbështetje për shumë pasuri dixhitale të njohura.
 • Mbështet pagesa të kartave për asetet dixhitale (siç është karta e debitit me parapagim Cloud 2.0).
 • Ndihmë për Aplikacionet e Pagesave Mobile të Gjeneratës së 4-të.
 • Mbështetje për pagesa të portofolit të gjeneratës së katërt me bazë blockchain.
 • Sinkronizimi i menjëhershëm me aplikacionin Mobile Wallet Mobile Cloud 2.0.
Makina ekskluzive Cloud 2.0 POS do të ndryshojë botën!


COMING SOON


Udhëzime Regjistrimi
Referral-Code: 1070748526

CLOUD 2.0 (Cloud Token) MERCHANT PROGRAM (Programi i Merchant) / POS (Pika e makinës së shitjes) - Me programin tonë revolucionar CLOUD MERCHANT dhe partnerët / anëtarët e zellshëm, ne kemi besim se do të fitojmë mbi 20 milion tregtarë në të gjithë botën. Sistemi POS mbështet BTC, ETH (ERC 20), CTO, DAI dhe monedhat e tjera të njohura të kriptove digjitale.


CTO -vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht, Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri, shqiptar - crypto wallet
shqiptar - cannabis plants
shqiptar - cannabis markt participation

Kërkoni një faqe falas të ekipit
Kjo faqe interneti me materialin tuaj Referral-Code dhe materiale të tjera marketingu ofrohet falas, nëse keni regjistruar më parë këtu në Cloud Token .


 

Kjo faqe në internet është një shërbim i IS-R
PARTNERË E PAVARUR E CLOUD TOKEN
Referral-Code : 1070748526


 
Ju faleminderit!

Vendimtar për suksesin tuaj është një ekip i fortë.
Ju do të merrni këtë faqe falas, si dhe faqet shtesë të uljes dhe materiale të mëtejshme të marketingut.


Thjesht shkruani adresën tuaj e-mail:


.

Cloud 2.0 (CloudToken) in Google Play + Apple APP Store - CTO :Me makinat POS, ju mund të bëni transaksione të menjëhershme me teknologjinë më të shpejtë të bllokimit të gjeneratës së 4-të. Programi Cloud Merchant mbështet kartat dixhitale të pagesës së pasurisë. CloudToken (CTO) mund të pranohet kudo për mallra dhe shërbime. - Tregtarët mund të shpenzojnë dhe të blejnë pasuri dixhitale. Makina ekskluzive Cloud POS do të ndryshojë botën. Programi Cloud Merchant siguron një hyrje për ofruesit e shërbimeve financiare dhe çelësin e adoptimit në masë : CLOUD 2.0 (Cloud Token) MERCHANT PROGRAM (Programi i Merchant) / POS (Pika e makinës së shitjes) !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, CLOUD 2.0 (Cloud Token) MERCHANT PROGRAM (Programi Merchant) është zgjidhja gjithëpërfshirëse për shitësit me pakicë globale që duan të pranojnë monedhën e kriptos.

Copyright © 2021            Cloud 2.0 - termat dhe kushtet