bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++

CLOUD 2.0 WALLET (Cloud Token) CTO - Apple APP Store + Google Play - Portofoli i decentralizuar dhe bursat së shpejti do të shënojnë fundin e mundësisë së kontrollit nga institucionet dhe qeveritë.


shqiptar, Albanian - Albania,
Depozitimet tuaja janë të mbrojtura dhe të sigurta kundër qasjes nga jashtë.: Tani, në portofolin tuaj mund të menaxhohen monedhat e mëposhtme: BitCoin, Ethereum, LiteCoin, BitCoin Cash, Doge, TUSD, DAI dhe USDT. CTO Shqipëri, Albania
Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english,
Shtëpi - CLOUD 2.0 WALLET (Cloud Token) Faqe e uljes CLOUD 2.0 - CLOUD 2.0 WALLET (Cloud Token)
CLOUD 2.0 (CloudToken)
Portofoli Decentralized Mobile Crypto


Cloud Token është një aplikacion mobil shumëfunksional që mund të instalohet në smartphone (Android ose IOS).
Funksioni themelor i këtij aplikacioni është një kripto-dixhitale digjitale, ku mund të ruhen monedha të ndryshme kripto-valute në një vend. Aktualisht mund të menaxhohen monedhat e mëposhtme kriptografike: BitCoin, Ethereum, LiteCoin, BitCoin Cash, Doge, TUSD, DAI dhe USDT.

Portofoli është i lidhur me një bot tregtar (Jarvis AI bot). Për depozitat në pagesat bonus bot në shumën prej 6-12% në muaj janë alokuar. Alokimi zhvillohet çdo ditë në formën e shenjave CTO në portofolin e përdoruesit.

Shenja CTO janë njësia e pagesës brenda portofolit Cloud Token. Gjithashtu tarifat e transaksionit dhe të këmbimit paguhen me shenjë CTO.
CTO aktualisht mund të ndryshohet në Ethereum (ETH) ose USDT në çdo kohë.

Trajtimi i portofolit Cloud Token është shumë i thjeshtë:udhëzime

Depozita në portofolin CLOUD TOKEN

1.) Pas regjistrimit, merrni direkt në portofolin Cloud Token.

2.) Zgjidhni monedhën e krippit që do të paguhet (këtu Ethereum).

3.) Kliko në "Receive" (depozita).

4.) Shfaqet adresa e depozitës.

5.) Skanoni kodin QR ose kopjoni adresën e depozitimit dhe pastaj depozitoni në këtë adresë.

6.) Me "SEE ON BLOCK EXPLORER" kjo adresë mund të shihet në Blockchain (këtu Etherscan).

Shënim:
Depozitat duhet të bëhen gjithmonë në monedhën e zgjedhur. Një depozitë e p.sh. një llogari BitCoin (BTC) në llogarinë Ethereum (ETH) nuk është e mundur.Pagesat në një portofol tjetër

1.) Pas regjistrimit, merrni direkt në portofolin Cloud Token.

2.) Zgjidh monedhën e kripto për t'u paguar.

3.) Kliko në "Send" (tërheqje).

4.) Pagesa në një portofol të jashtëm.

5.) Shkruani adresën e marrësit të portofolit tjetër dhe shumën që do të transferohet.
 E RËNDËSISHME: Vlera hyrëse me pikë dhjetore dhe JO me presje !! *
Kliko në "SEND" (Dërgo).
(Adresa e marrësit gjithashtu mund të skanohet përmes QR Code.)

6.) Hyrja e Fjalëkalimit të Transaksionit (Payment PIN) dhe Kodi i Autentifikuesit 2FA të Google 6-shifrore.
Kliko në "PROCEED" për të përfunduar procesin.

Në këtë shembull, 0.672 Ethereum (ETH) u transferua nga portofolin tuaj në një portofol ETH me adresën "0xcb2 ....".

Charge Informacion:
Tarifë 0.5% që paguhet në tokenet CTO (CTO Fee) plus tarifat e rrjetit për transferimin e blockchain (Transfer Fee).
Tarifat e rrjetit fillimisht vlerësohen (Estimated Fee).
Tarifat shfaqen paraprakisht.
Tarifat që rezultojnë merren gjithashtu nga kuleta (kushtojini vëmendje rezervës së mjaftueshme!).
Shënim:
Pagesat duhet të shkojnë gjithmonë në një portofol me monedhën e zgjedhur. Një pagesë prej p.sh. Ethereum (ETH) në një llogari BitCoin (BTC) nuk është e mundur.Shkëmbeni shenja CTO në monedha të tjera kriptosh

1.) Pas regjistrimit, merrni direkt në portofolin Cloud Token.

2.) Përzgjedhja e argumenteve CTO.

3.) Kliko në "Convert" (shkëmbim).

4.) CTO mund:
a) të këmbehen brenda kuletës.
b) shkëmbyen dhe transferohen automatikisht në botën Jarvis AI (përmes Atomic Swap).

5.) Përzgjedhja e shkëmbimit brenda portofolit (CTO CONVERSION).

6.) Shkëmbeni shenja CTO.

7.) Për të zgjedhur monedhën e kriptos.

8.) Përzgjedhja e monedhës së kriptos që do të shkëmbehet (këtu ETH).
Klikoni në monedhën e zgjedhur kripto.

9.) Shkëmbeni shenjat CTO në Ethereum.

10.) Fut numrin e shenjave CTO (Amount)
 E RËNDËSISHME: Vlera hyrëse me pikë dhjetore dhe JO me presje !! *
Kliko në "CONVERT" (shkëmbim).

11.) Hyrja e Fjalëkalimit të Transaksionit (Payment PIN) dhe Kodi i Autentifikuesit 2FA të Google 6-shifrore.
Kliko në "PROCEED" për të përfunduar procesin.

Në këtë shembull, 145.5 shenjat CTO u konvertuan në 0.40679446 Ethereum brenda Portofolit.

Charge Informacion:
Tarifë 0.5%, e pagueshme në token CTO (CTO Fee).
Tarifat shfaqen paraprakisht.
Tarifat që rezultojnë përfshihen në shumën e transaksionit!
Shënim:
Përkohësisht, një konvertim nga CTO në ETH është pezulluar. CTO aktualisht mund të shndërrohen vetëm në USDT.Transferoni shenja CTO në një tjetër portofol Cloud Token
Kur transferoni shenjat CTO në një tjetër portofol Cloud Token, shenjat CTO do të transferohen në emrin e llogarisë 16 shifrore / Login-ID të marrësit.
Përndryshe, transferimi korrespondon me pagimin e valutave të tjera kripto-valute në një portofol të jashtëm.

1.) Pas regjistrimit, merrni direkt në portofolin Cloud Token.

2.) Përzgjedhja e argumenteve CTO.

3.) Kliko në "Transfer" (transferim).

4.) Transferoni shenjat CTO në një tjetër portofol Cloud Token.

5.) Vendosni ose skanoni emrin e llogarisë / Login-ID të marrësit (Card Number).
Futni numrin e argumenteve CTO
 E RËNDËSISHME: Vlera hyrëse me pikë dhjetore dhe JO me presje !! *
Kliko në "TRANSFER" (transferim).

6.) Hyrja e Fjalëkalimit të Transaksionit (Payment PIN) dhe Kodi i Autentifikuesit 2FA të Google 6-shifrore.
Kliko në "PROCEED" për të përfunduar procesin.

Në këtë shembull, shenjat e 116.1165 CTO u transferuan në emrin e llogarisë 4282005138452417.

Charge Informacion:
Tarifë 0.5%, e pagueshme në token CTO (CTO Fee).
Tarifat shfaqen paraprakisht.
Tarifat që rezultojnë përfshihen në shumën e transaksionit!Merrni shenjë CTO nga një tjetër portofol Cloud Token

1.) Pas regjistrimit, hapni menunë në krye të majtë.

2.) Kliko në shenjën e kodit QR.
Këtu do të gjeni edhe Referral-Code tuaj për referime.

3.) Adresa juaj e marrjes CTO si një kod QR ose për kopjim.Udhëzime Regjistrimi
Referral-Code: 1070748526

CLOUD 2.0 WALLET (Cloud Token) - Nëse dëshironi të mbani monedhat tuaja të kripto anonime, të sigurta dhe të decentralizuara, duhet të shkarkoni këtë aplikacion (DAPP) tani. Portofoli i decentralizuar siguron mbrojtje kundër qasjes dhe rregullimit të hakerëve.


CTO -vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht, Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri, shqiptar - crypto wallet
shqiptar - cannabis plants
shqiptar - cannabis markt participation
shqiptar - earn money in cannabis crowd founding

Kërkoni një faqe falas të ekipit
Kjo faqe interneti me materialin tuaj Referral-Code dhe materiale të tjera marketingu ofrohet falas, nëse keni regjistruar më parë këtu në Cloud Token .


 

Kjo faqe në internet është një shërbim i IS-R
PARTNERË E PAVARUR E CLOUD TOKEN
Referral-Code : 1070748526


 
Ju faleminderit!

Vendimtar për suksesin tuaj është një ekip i fortë.
Ju do të merrni këtë faqe falas, si dhe faqet shtesë të uljes dhe materiale të mëtejshme të marketingut.


Thjesht shkruani adresën tuaj e-mail:


.

Cloud 2.0 (CloudToken) in Google Play + Apple APP Store - CTO :Çdo gjë është e sigurtë nga sulmet e hackerëve, të decentralizuara dhe anonime dhe jo të rregullueshme. Portofoli CLOUD TOKEN aktualisht menaxhon monedhat e mëposhtme të kriptimit: BTC, ETH, LTC, BCH, TUSD, USDT dhe DOGE. - Përdoruesit mund të përdorin gjithashtu tregtimin e ofruar arbitrazhit. Dhe rastësisht, kompania paguan shpërblime shumë fitimprurëse për rekomandimet e Portofolit. : CLOUD 2.0 WALLET (Cloud Token) !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, Portofoli CloudToken i Cloud 2.0 është i decentralizuar dhe për këtë arsye i sigurt nga sulmet nga dhe gjithashtu kundër rregullimit të shtetit. John McAfee dikur tha: Shkëmbimet e decentralizuara të krippit do të çojnë në bumun më të madh në histori.

Copyright © 2022            Cloud 2.0 - termat dhe kushtet